סלט עדשים שחורות וירקות כתומים

רכיבים:

כוס עדשים שחורות שטופות ומבושלות בהרבה מים כחצי שעה עד רכות. לסנן ולצנן.

בצל סגול בינוני קצוץ דק. חתיכה דלעת 200 גרם, 3-2 גזרים פרוסים דק

1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות, חצי דלורית שטופה וחתוכה לקוביות.

שמן זית, מלח, פלפל, טימין,

צרור כוסברה

4-3 כפות שקדים טבעיים קצוצים גס

לרוטב: כפית מייפל טהור, כפית חרדל חלק. שן שום כתושה, מיץ מחצי לימון, 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה: מערבבים את קוביות הירקות הכתומים (בטטה, גזר, דלורית, דלעת)

בקערה עם 2 כפות שמן זית, מלח, פלפל ומעט טימין קצוץ. מעבירים לתבנית אפיה ואופים עד רכות, בערך 30-20 דקות.

מכינים את הרוטב: מערבבים את הרכיבים.

בקערה גדולה מניחים את העדשים המבושלות, את תערובת הירקות הכתומים, כוסברה קצוצה ובצל סגול קצוץ.

שופכים מעל את הרוטב ומערבבים היטב. מגישים עם שקדים טבעיים קצוצים גס מעל.

אהבתם את המאמר? שתפו עם חברים!

נעים מאוד

נעים להכיר, אני דניאל סיגלוב מחיפה ומאמן כושר אישי בעשור האחרון. לאחר שליוויתי מאות מתאמנים לאורך השנים, אשמח להכיר את הצרכים שלך וללוות גם אותך.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Create your first navigation menu here
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.