מרק קישואים

רכיבים: 10 קישואים קלופים וחתוכים, 1 בצל גדול קצוץ, 1 כף שמן, 1 כף אבקת מרק בצל, 2-1 שיני שום כתוש, מלח, פלפל לפי הטעם, קורט אגוזי מוסקט.

אופן ההכנה:

בסיר גדול מחממים את השמן ומאדים את הבצל והשום. מוסיפים את הקישואים והמים כדי כיסוי, לפחות 6 כוסות, בהתאם לסמיכות הרצויה, מביאים לרתיחה, מוסיפים את אבקת המרק והתבלינים ומערבבים. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהקישואים מתרככים. אפשרי לטחון את המרק למרקם חלק.

אהבתם את המאמר? שתפו עם חברים!

נעים מאוד

נעים להכיר, אני דניאל סיגלוב מחיפה ומאמן כושר אישי בעשור האחרון. לאחר שליוויתי מאות מתאמנים לאורך השנים, אשמח להכיר את הצרכים שלך וללוות גם אותך.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Create your first navigation menu here
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.